Tema 4. Informació a Internet

Benvinguts i benvingudes un dia més!

Hui us parlaré del tema 4, de l'assignatura TIC i dinàmica d'aula aplicades al TILC, on hem fet el que més ens agrada a tots: navegar per Internet. Concretament, hem llegit un text relacionat amb Internet i hem fet 3 comentaris respecte a 3 pàgines web que hem visitat i que ens han paregut interessants o útils. 

D’aquesta forma, us deixe a continuació la informació respecte a les webs en les que m’he endinsat:

  • Aloma: És una revista de psicologia, ciències de l'educació i de l'esport Blanquerna.  És la pàgina web que més m’ha agradat perquè hi ha nombroses publicacions de tot tipus i disponibles en castellà, català i en anglès. Però, sobretot és molt fàcil d’utilitzar i té molta informació rellevant per a la meua especialitat educativa.
  • Edu365: Aquest portal web està dirigit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En general, és un portal educatiu prou complet. Sobretot, crec que les activitats que hi ha són molt atractives i  interessants per augmentar la motivació dels xiquets, i estan molt bé organitzades; per etapa educativa i matèria.
  • El blog de l'Optimot: És una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT. L'aspecte que més destaca d’aquest blog és  la possibilitat d’influir sobre el que es publica, cosa que el fa molt interactiu i dinàmic.
Per finalitzar, us anime a que investigueu i vos endinseu en aquestes webs perquè paga la pena, de veritat. A més, us deixe la resta de recursos que ens han proporcionat els professors:


1.      Webs de Geografia i Turisme:
1.1.  Revistes sobre Geografia i Turisme en Català

1.1.  Portals institucionals



1.3.  Blogs 


2. Webs d'Educació 
2.1. Blogs


2.2. Revistes


3. Webs de Ciències
3.1. Blogs


3.2. Revistes


4. Webs de Dret
4.1. Blogs


4.2. Revistes


5. Webs de mitjans de comunicación
5.1. Blogs  


5.2 Revistes de Mitjans de Comunicació


6. Webs de llengua catalana
6.1. Blogs


6.2. Revistes


7. Webs d'Informàtica
7.1. Blogs 


8. Web de Matemàtiques


B. PORTALS EDUCATIUS


Salutacions.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Recomanació d'una WEBQuest

Tema 5: aprenentatge a Internet

Recomanació d'un vídeo